MII videobanden digitaliseren

We kunnen uw kleine en grote MII banden digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 17,99 per professioneel formaat videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van de videobanden inclusief de professionele formaten vindt u hier.

MII Videoband

Over de MII banden

MII is een professioneel videoformaat voor analoge opname, ontwikkeld door Panasonic in 1986 als concurrent op Sony's Betacam SP-indeling. MII is technisch vergelijkbaar met Betacam SP.

MII wordt soms ten onrechte als M2 geschreven; de officiële naam gebruikt Romeinse cijfers en wordt uitgesproken als "em twee".

Net zoals Betacam SP een verbeterde versie was van zijn voorganger Betacam (oorspronkelijk afgeleid van Betamax) met hogere video- en audiokwaliteit, was MII een verbeterde ontwikkeling van zijn voorganger, het mislukte M-formaat (oorspronkelijk afgeleid van VHS).

Er zijn twee maten MII-banden, waarvan de grootste bijna VHS-formaat is en een speelduur heeft van maximaal ongeveer 90 minuten, de kleinere band is ongeveer half zo groot en loopt tot ongeveer 20 minuten.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss