Betacam banden digitaliseren

We kunnen uw kleine en grote Betacam en Betacam SP banden digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 17,99 per professioneel formaat videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van de videobanden inclusief de professionele formaten (ook de andere (digitale) Betacam varianten) vindt u hier.

Betacam Videoband

Over de Betacam (SP) banden

De Betacam en Betacam SP zijn videocassettes die zijn ontwikkeld door Sony. Ze werden gebruikt in professionele videocamera's en waren populair in de jaren 80 en 90 voor het opnemen en afspelen van video.

Het werd vooral gebruikt in nieuwsomgevingen; zo kunnen nieuwsonderwerpen met een speler en een recorder zeer makkelijk gemonteerd worden.

Betacam SP was een verbeterde versie van de originele Betacam en bood een hogere beeldkwaliteit en een grotere opnametijd. Beide videocassettes werden later vervangen door digitale opname- en weergavemethoden.

De opnameduur is over het algemeen 10 tot 30 minuten (klein tot grote banden).

Details

De Betacam (1982) en Betacam SP (1986) zijn beide videocassettes met analoge opnamen op een 1/2 inch brede tape. Betacam heeft een opnameresolutie van 300 lijnen. De Betacam SP videocassette was een verbeterde versie van de Betacam en bied een hogere beeldkwaliteit (340 lijnen) en een grotere opnametijd dan de originele Betacam.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss