DV banden digitaliseren

We kunnen uw DV banden digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 9,99 per videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van videobanden vindt u hier.

DV Band

Over de DV banden

DV is een videocassetteformaat dat werd geïntroduceerd door Sony in 1995. Het formaat biedt een hoge kwaliteit digitale video en audio en werd vooral gebruikt in professionele videocamera's en videorecorders.

DV-banden kunnen tot 3 uur opgenomen video bevatten en zijn compatibel met andere apparaten die de DV-standaard ondersteunen. Het formaat is inmiddels grotendeels vervangen door digitale opnameformaten zoals SD-kaarten en harde schijven.

Details

DV is een videocassetteformaat dat werd geïntroduceerd door Sony in 1995. Het formaat gebruikt tape van 6,35mm breed en biedt een hoge resolutie van 720x576 pixels. DV-banden kunnen tot 1 uur opgenomen video bevatten en zijn compatibel met andere apparaten die de DV-standaard ondersteunen.

Het formaat biedt ook de mogelijkheid om audio en video tegelijk op te nemen in digitale vorm, wat leidt tot een hogere geluidskwaliteit en een lagere ruis. Bovendien is het formaat compatibel met de MiniDV-standaard, dat betekent dat DV-banden ook kunnen worden afgespeeld op andere apparaten die de MiniDV-standaard ondersteunen.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss