DVCam videobanden digitaliseren

We kunnen uw DVCam banden (zowel kleine als grote) digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 9,99 per videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van videobanden vindt u hier.

DVCam Band

Over de DVCam banden

DVCam is een videocassetteformaat dat werd geïntroduceerd door Sony in 1997. Het formaat biedt een hoge kwaliteit digitale video en audio en werd vooral gebruikt in professionele videocamera's en videorecorders. DVCam-banden zijn verkrijgbaar in twee formaten: small en large.

DVCam-banden zijn inmiddels grotendeels vervangen door digitale opnameformaten zoals SD-kaarten en harde schijven.

Details

Kleine DVCam-banden zijn ongeveer 60 minuten lang en gebruiken tape van 6,35mm breed. Deze banden bieden een resolutie van 720x576 pixels.

Grote DVCam-banden zijn ongeveer 124 minuten lang en gebruiken tape van 8mm breed. Deze banden bieden ook een resolutie van 720x576 pixels en zijn compatibel met andere apparaten die de DVCam-standaard ondersteunen.

Beide formaten bieden de mogelijkheid om audio en video tegelijk op te nemen in digitale vorm, wat leidt tot een hogere geluidskwaliteit en een lagere ruis.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss