DVCPro banden digitaliseren

We kunnen uw DVCPro banden (zowel kleine als grote) digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 17,99 per videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van de videobanden inclusief de professionele formaten vindt u hier.

DVCPro Videoband

Over de DVCPro25 banden

DVCPro is een videocassetteformaat dat werd ontwikkeld door Panasonic in 1995. Het wordt vaak gebruikt voor professionele doeleinden, zoals in de televisie- en filmindustrie.

DVCPro biedt hoge kwaliteit videobeelden met lagere bandbreedte dan andere videocassetteformaten, wat betekent dat het minder ruimte inneemt op de cassette en makkelijker te transporteren is.

DVCPro is momenteel niet zo populair als andere formaten, zoals HDV en XDCAM, maar het wordt nog steeds gebruikt in sommige professionele omgevingen.

Details

DVCPro gebruikt een videocodec genaamd DV, wat een digitale videostandaard is die werd ontwikkeld door de Joint Video Team (JVT) van de ITU-T en de ISO/IEC.

DVCPro kent twee formaten cassettes, variërend van 12 minuten tot 126 minuten opnametijd. Beide formaten kunnen we digitaliseren.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss