Live registratie

U heeft plannen om uw evenement, optreden of voorstelling vast te leggen. Dat kan voor uw bezoekers zijn of voor alle betrokkenen. Samen met u bespreken we de opzet en uw wensen en ideeën.

Live stream

Indien er nog geen of beperkt publiek aanwezig mag zijn bij uw productie of u wilt nog meer mensen de gelegenheid geven te genieten van uw productie kunnen we ook de registratie live streamen. Via Internet kunnen de kijkers inschakelen en meegenieten!

We schakelen live tussen de camera's om ook via het Internet het mooiste beeld aan te bieden en de acties te kunnen volgen.

Meerdere camera's en cameramannen

Het minimum wat we per project inzetten zijn drie camera’s met twee cameramensen. Maar met regelmaat zetten we ook 10 camera’s in om het perfecte plaatje te kunnen leveren. 

Voorbeeld van maatwerk DVD - Lijn 5443

Eindresultaat online, op USB of DVD en Blu ray Disc

We kunnen het eindresultaat voor u aanleveren als eindfilm waarna u het online kunt presenteren of zelf voor verspreiding en duplicatie gaat zorgen.

Haropi kan als eindresultaat ook DVD’s en Blu ray Discs verzorgen. Op basis van uw productie verzorgen we deze specifieke werkzaamheden. Het grafisch ontwerp voor de hoes, opdruk en menu. De navigatiestructuren voor de film en het uitvoeren van drukwerk en duplicatie.  

Kosten

Wij produceren films altijd voor een vooraf afgesproken prijs. Dit doen wij om verrassingen achteraf te voorkomen. De prijs van een film is afhankelijk van de lengte en complexiteit van de film en de door ons benodigde tijd om aan uw wensen te voldoen.

Iedere organisatie, aanvraag en doel is uniek en daarmee ook elk project. Door onze brede ervaring en kennis kunnen wij op basis van de eerste informatie vaak al snel een realistische indicatie geven.

Globaal projectverloop

 1. VOORBESPREKEN VOORSTELLING - Samen met u gaan we een goed beeld vormen van de te filmen voorstelling en uw wensen.

  Wat gebeurt er tijdens de voorstelling op het podium of daarbuiten? Wie of wat is belangrijk? Totaalshot, groepjes of close-ups in scenes. Dit leggen we vast in de aanpak en het draaiboek.  

  Indien mogelijk wonen we een (generale) voorstelling bij om het draaiboek te verfijnen.
 2. OPBOUW EN FILMEN - In overleg met de andere technici en de verantwoordelijken op locatie bespreken we de (on)mogelijkheden voor het plaatsen van onze apparatuur. 

  Uiteraard willen we het mooiste plaatje! Maar.. we houden rekening met de andere betrokken, zoals licht, geluid en regie. En niet te vergeten de benodigde veiligheidsvoorzieningen in achtnemen voor bijvoorbeeld vluchtwegen.

  Onze cameramensen staan gedurende de opnamen met elkaar in verbinding voor de benodigde regie en communicatie en zien tevens het filmbeeld van de anderen. 

  Ons streven is om op de draaidag alles op te bouwen om vervolgens diezelfde dag de filmopnamen te verzorgen. En na afloop ruimen we alles weer netjes op. Dit scheelt in ieders tijd en daarmee in de kosten. 
 3. MONTAGE - De geschoten beelden worden gemonteerd tot de eindfilm. Op basis van de vele camerabeelden zorgen we voor een mooie en dynamische montage.

  Overig bronmateriaal wordt verzameld. Zoals grafische beelden van bijvoorbeeld een poster of programmaboekje en teksten en namen. Hiermee verzorgen we een intro voor uw film en de aftiteling na de film. En maken we het hoofdmenu en submenu's voor de navigatie en een zorgen voor het ontwerp van de hoes en opdruk voor uw DVD. Alles in lijn met uw huisstijl.
 4. PUBLICEREN EN DUPLICEREN - U ontvangt een versie van het eindresultaat ter review. Na goedkeuring kunnen we de publicatie verzorgen.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl

Haropi - Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Haropi - Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss