Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Bespaar tijd door ons uw beeld- en geluidsmateriaal persoonlijk bij u op te laten halen. Op deze manier is het zeker dat uw dierbare materiaal veilig bij ons komt om het te digitaliseren. Geen tussenkomst van derden, rechtstreeks van u naar ons, op elke dag van de week, eventueel ‘s avonds of in het weekend.

Terugbrengen of terugsturen

Wanneer het digitaliseren gereed is nemen we weer contact met u op. We sturen dan uw materiaal per post aan u terug. En geen zorgen, wij bewaren altijd uw digitale materiaal totdat we de bevestiging hebben dat u het in goede orde heeft ontvangen. Veiligheid voorop. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dat we het weer persoonlijk bij u terugbrengen. In het geval u ervoor kiest ons de spullen bij u terug te laten brengen worden hier kosten voor berekend.

"Videoband om laten zetten naar USB-stick. Super vriendelijk, goed en snel geholpen (ook super top dat de band zowel werd opgehaald als thuis afgegeven)"

Een afspraak maken

Voor opdrachten vanaf € 100,00 (exclusief de kosten voor eventuele USB-stick en Harddisk) is het ophalen gratis. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bellen, het onderstaande aanvraagformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@haropi.nl.

*Bij kleinere opdrachten en op de Waddeneilanden worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Informeer naar de mogelijkheden. 

Aanvraag voor ophaalservice

Vul hieronder uw gegevens in en de eventuele voorkeur voor de datum en tijd. We nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

Noteer hieronder waar u uw materiaal wilt laten ophalen

Bel ons voor meer informatie

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Enkele voorbeeldregio's

Wij halen uw materialen op in geheel Nederland. Dat kan op werkdagen, avonduren en in weekenden.

Regelmatig hebben we mooie routes op ons pad. Van de regio's Limburg, Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Arnhem, Ede, Nijmegen tot Den Bosch. En uiteraard ook de kleinere plaatsen. Afstanden zijn geen probleem, dus altijd een prima service bij u thuis.

© Copyright Haropi v.o.f. - All Rights Reserved