Haal- en brengservice in geheel Nederland

Bespaar tijd door ons uw beeld- en geluidsmateriaal persoonlijk bij u op te laten halen. U weet dan zeker dat uw dierbare materiaal veilig bij ons komt om het te digitaliseren. Geen tussenkomst van derden, rechtstreeks van u naar ons. We komen uw kostbare herinneringen persoonlijk ophalen in geheel Nederland. Ophalen kan op werkdagen, avonduren en in weekenden.

Terugbrengen of terugsturen

Na het digitaliseren nemen we weer contact met u op. We kunnen dan uw materiaal weer persoonlijk bij u brengen. Of u kiest ervoor om ons alles terug te laten sturen. Dat scheelt weer in de kosten. Belangrijk hierbij, wij bewaren altijd uw digitale materiaal totdat we de bevestiging hebben dat u het in goede orde heeft ontvangen. Veiligheid voorop.

Kosten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten. In veel gevallen is het zelfs gratis. U kunt een e-mail sturen naar info@haropi.nl of bellen via onderstaande nummers. Of gebruik het aanvraagformulier.

Bel ons voor meer informatie

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Aanvraag voor haal- en brengservice

Vul hieronder uw gegevens in en de eventuele voorkeur voor de datum en tijd. We nemen vervolgens contact met u op voor de mogelijkheden en kosten. Dit is geheel vrijblijvend.

Noteer hieronder waar u uw materiaal wilt laten ophalen

Enkele voorbeeldregio's

Wij halen uw materialen op in geheel Nederland. Dat kan op werkdagen, avonduren en in weekenden.

Regelmatig hebben we mooie routes op ons pad. Van de regio's Limburg, Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Arnhem, Ede, Nijmegen tot Den Bosch. En uiteraard ook de kleinere plaatsen. Afstanden zijn geen probleem, dus altijd een prima service bij u thuis.

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss

Tevens haal- en brengservice