Montage en bewerking van uw beeldmateriaal

Dozen, bakken en rekken vol met videobanden, films en foto's. Het omzetten, scannen en digitaliseren kunnen we al voor u uitvoeren. En vervolgens ontstaat vaak de wens om een korte film te maken, een samenvatting of compilatie. Bijvoorbeeld als cadeau voor uw kinderen of ouders.

Zelf monteren en bewerken
Alle beeld- en geluidmaterialen die we voor u omzetten worden als bestanden op USB geplaatst. Vervolgens kunt u deze kopiëren en bewerken indien u wenst.

Er zijn gratis en goedkope softwarepakketten voor zowel Windows als Apple waar u mee aan de slag kunt (lees ons artikel hierover). Maar, mogelijk is het volkomen nieuw voor u of ontbreekt het u aan tijd.

Montage door Haropi

We hebben jarenlange ervaring met filmproducties waarbij we de montages verzorgen met eigen gefilmd materiaal. Op basis van uw materiaal kunnen we ook een prima montage voor u verzorgen.

Maatwerk montage van uw video - Video naar USB

Uw keuze van fragmenten
U kunt in alle rust uw films bekijken en per film aangeven welke delen u graag wilt gebruiken in de eindfilm. U bepaalt de volgorde van de delen en zo nodig geeft u ook titels en eventuele muziek aan. Op basis van uw gegevens verzorgen we de eindmontage. Het eindresultaat is een nieuwe film die we dan voor u op USB plaatsen of op DVD.

Montage bij u thuis
Indien wenselijk kunnen we ook samen met u het bronmateriaal bekijken en direct de montage uitvoeren. In uw eigen vertrouwde omgeving zal een van ons zorgen voor de benodigde apparatuur om samen met u aan uw film te gaan werken.

Prijsinformatie

De kosten voor de montage zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid bronmateriaal en uw wensen. Op basis van die informatie kunnen we altijd een kostenindicatie geven. 

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

© Copyright Haropi v.o.f. - All Rights Reserved