U-Matic banden digitaliseren

We kunnen uw U-Matic en U-Matic S banden (zowel PAL als NTSC) digitaliseren in de hoogste kwaliteit en omzetten naar USB. Digitaliseren kan al vanaf € 17,99 per professioneel formaat videoband. Een overzicht met informatie en kosten voor het digitaliseren van de videobanden inclusief de professionele formaten (ook de andere U-Matic SP varianten) vindt u hier.

U-Matic en U-Matic S Videobanden

Over de U-Matic banden

U-Matic en U-Matic S zijn videocassetteformaten die werden gebruikt voor professioneel videomateriaal. U-Matic werd geïntroduceerd in 1971 en was het eerste videocassetteformaat dat werd gebruikt voor professioneel gebruik.

U-Matic S (Small) was een opvolger van het U-Matic-formaat en werd geïntroduceerd in 1976. De opnameduur voor de banden varieert van 10 minuten tot een uur.

Beide formaten gebruiken analoge opname- en weergavetechnologie en werden vooral gebruikt voor videoproducties in de jaren 1970 en 1980. U-Matic en U-Matic S zijn tegenwoordig niet meer in gebruik en zijn grotendeels vervangen door digitale videocassetteformaten en geheugenkaarten.

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss