Uniek en persoonlijk cadeau voor de feestdagen

Nu de kerstdagen steeds dichterbij komen, is het weer tijd om na te denken over leuke cadeau-ideeën voor onze dierbaren. Waarom geef je dit jaar geen uniek en persoonlijk cadeau in de vorm van gedigitaliseerde oude beelden?

Het digitaal bewaren van oude filmpjes en foto's is niet alleen handig voor het behoud van onze herinneringen, het kan ook leiden tot leuke momenten tijdens de feestdagen. Oude familiefilmpjes bekijken bij de kerstboom is niet alleen leuk voor onszelf, maar ook voor oudere familieleden die misschien niet meer zo mobiel zijn.

De voordelen van digitaal bewaren

Door oude beelden te laten digitaliseren, kunnen we ze eenvoudig bewaren en delen met anderen. Zo hoef je niet bang te zijn dat de kostbare herinneringen verloren gaan door bijvoorbeeld beschadiging of veroudering van de oorspronkelijke film- of foto-opnamen. Bovendien kun je met digitale bestanden gemakkelijk zoeken en filteren op data, zoals de datum en de gebeurtenis waarop de opname is gemaakt.

Daarnaast kunnen digitale bestanden gemakkelijk worden overgezet naar andere apparaten, zodat je ze kunt bekijken op je televisie, tablet of smartphone. Zo kun je de herinneringen delen met vrienden en familie, waar je ook bent.

Een persoonlijk cadeau

Maar waarom is het digitaal bewaren van oude beelden een geschikt cadeau voor de feestdagen? Ten eerste is het een uniek en persoonlijk cadeau, omdat je de herinneringen deelt met degene die je het cadeau geeft. Bovendien kan het leiden tot leuke momenten tijdens de kerstdagen, wanneer je samen oude familiefilmpjes bekijkt bij de kerstboom.

Bovendien is het een cadeau dat iedereen kan waarderen, of je nu jong of oud bent. Oudere familieleden zullen blij zijn om herinneringen uit het verleden opnieuw te bekijken, terwijl jongere familieleden misschien interesse hebben in het zien van hoe het leven er vroeger uitzag. 

Een eenvoudige oplossing

Het digitaal bewaren van oude beelden hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Met onze professionele diensten maken we ze voor je beschikbaar. 

Bel ons voor meer informatie

of e-mail naar info@haropi.nl of via het contactformulier

Rolf Hermse

06-20 26 31 46
Rolf Hermse
Geffen

Pim van Mun

06-46 11 77 12
Pim van Mun
Oss

Contactgegevens

Actief in heel Nederland
Persoonlijk brengen en halen op onze locaties

Gratis* ophaalservice in geheel Nederland

Openingstijden
Op afspraak dagelijks (ook in weekenden)

Locatie Geffen
Den Oven 33
5386 EW Geffen

Locatie Oss
Harnas 3
5346 WR Oss